Voor installatie van uw verwarming op gas, contacteer Oasis Energy

Verwarming

Bent u op zoek naar een expert in verwarming in regio Herentals? Dan bent u bij Oasis-Energy aan het juiste adres. Wij staan tot uw dienst met vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Zo bent u bijvoorbeeld welkom bij ons voor de installatie van uw verwarming, van a tot z. 

Wij installeren uw condensatieketelvloerverwarming, radiator, convector, zonneboiler en gewone boiler met zorg. Wij helpen u ook graag verder met het vervangen van uw oude ketel. Om te voorkomen dat u zonder verwarming komt te zitten, zorgen wij ervoor dat u dezelfde dag nog een nieuwe en zuinige ketel in huis heeft. U kunt eveneens op ons rekenen voor het wettelijke onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Wenst u graag advies bij het kiezen van de juiste gasketel? Wij vertellen u graag meer. Zo raden wij Vaillant aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is ATAG een ware technische topper.

Wij zijn erkend RESCERT installateur zonneboiler nr.01512

Contacteer ons
Neem contact op met Oasis-Energy voor uw verwarming. Voor meer informatie bent u eveneens welkom in onze kijkwoning in Noorderwijk, nabij Herentals. Steeds na afspraak.